Öğretmen Atamaları Ne Zaman Takvim Ağustos 2013

2013 KPSS Sonuçları açıklandı. KPSSP10 puan türüne göre Ağustos ayında öğretmen ataması yapılacak. KPSS sonuçlarını 31 Temmuz tarihi itibariyle sınav sonuçlarını öğrenen öğretmen adayları için şimdi atama heyecanı başladı. MEB Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak :

2013 Öğretmen Atamaları Takvimi

k_05082106_atama[1]

2013 Ağustos öğretmen atamaları için düğmeye basıldı. Yaklaşık 40 bin öğretmen ataması yapılacak. ÖSYM tarafından KPSS sonuçları açıklandı şimdi sıra öğretmen atamalarında. Milli Eğitim bakanlığı ilgili duyuruyu yapmak için KPSS sonuçlarını beklemişti. Öğretmen atamaları ne zaman tarihini soran öğretmen adaylarına aldığımız son bilgilere göre öğretmen atamaları için gerekli duyuru Ağustos ayının 15’ine doğru yapılacak.

2013 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak Konuyla İlgili Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

1 yorum

  1. Bu yil ogretmen alimlari hangi puan turune gore yapilacak.p10 ve p121 arasinda inanilmaz fark var.eger genel yetenek kultur yuzde 50 alan yuzde 50 ise neden bu fark.neden benim calisip o kadar emek ettigim cumartesi gunku sinavlardaki 10 netim 1 alana denk geliyo.hic calismadan bi soru alandan sallayip tuttufan adam nasil bdnim onume gecer kaliteli ogretmen bu mu?egerklkteyse uc sinav ortalamasi olmali p10dan alim yapilmali.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.