MyFunCards Toolbar Kaldırma Anlatım 2014

Myfuncards toolbar kaldırma anlatım 2014 hakkında bilgi kısaca.

Çeşitli toolbarlar internetten tarayıcımıza yapışabilmekte. Bunun ayağımıza dolanması çok kolay gerçekleştiriliyor fakat kurtulması kolay olmuyor. Şimdi bunların nasıl kaldırılması gerektiğini anlatalım.

Örnek vermek gerekirse MyFunCards Toolbar’ı kaldırmak için en başta Denetim Masasına girmelisiniz. Buradan Program Ekle/Kaldır’a girmelisin. Karşınıza çıkacak olan programlar içerisinden MyFunCards Toolbar var mı diye kontrol edin. Bulmanız durumunda direk kaldırın.

İnternet Explorer’dan kaldırmak için sırasıyla girmeniz gereken yerler Araçlar, Eklentileri Yönet, Arama Sağlayıcılarıdır. MyFunCards burada varsa önerileri devre dışı bırak seçeneğini tıklamalısınız.

Mozilla Firefox’tan kaldırmak için sırasıyla Araçlar, Eklentiler, Uzantılara girmelisiniz. Buradan MyFunCards Toolbar’ı bulup kaldır seçeneğini tıklamalısınız.

Google Chrome’dan kaldırmak için önce Araçlara oradan da Uzantılara girmelisiniz. MyFunCards Toolbar uzantısı buradaysa silmelisiniz.

Bunları yaptıktan sonra araçlar sekmesinden arama motorlarını bulup tekrar varsayılan arama motoru olarak google’ı ayarlayabilirsiniz.

images (1)

MyFunCards Toolbar Kaldırma Hakkında Yorumlarınızı Hemen Paylaşabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.