Kurban Bayramında Havalar Nasıl Olacak 2013

Bu yıl Kurban Bayramı 15-18 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanacak. Peki 2013 Kurban Bayramı havalar nasıl olacak. Bayramın 1. günü olan 15 Ekim 2013 salı günü ve diğer günleri olan 16,17,18 Ekim 2013 tarihlerinde beklenen hava durumu şöyle:

Bugünlerde  Zilhicce ayına girmiş bulunuyoruz. Zilhicce ayının 10. günü ise bilindiği gibi kurban bayramı. Şimdilerde havanın soğumasıyla bayramda havanın nasıl olacağı insanlarda merak uyandırdı. 9 günlük tatili değerlendirmek isteyenler planlarından vaz mı geçmeliler, Kurban kesecek vatandaşların nasıl davranmalılar ? Bu soruların yanıtları hava durumuna bağlı. Hava sıcaklığı mevsim normallerine dönecek mi yoksa daha da kötüye mi gidecek. İşte bu sorunun cevabı ;

kurban bayramı

Öncelikle son günlerde yaşanan soğuk havalar  Pazar günü etkisini hızla kaybedecek. Arefe gününden itibaren hava az bulutlu ve açık seyir gösterecek. Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyretmesi yönünde bilgiler aldık. Bayramın birinci gününde ise tüm yurtta hava az bulutlu ve açık olacak.

Tatile çıkacak ve Kurban kesecek kişiler içlerini ferah tutsunlar. Bayramda hava oldukça güzel seyredecek, bayramın birinci ve ikinci günlerinde ise hava açık ve az bulutlu olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerine dönecek.

2013 Kurban Bayramı Hava Durumu Hakkında Yorumlarınızı ve Sorularınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.