Karne Ortalama Hesaplama 2019

Başta lise öğrencileri olmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencileri pratik bir karne ortalama hesaplama aracına ihtiyaç duyuyorlar. Bizler de öğrencilerimiz için karne ortalama hesaplama robotunu sitemize ekledik. Aşağıdan bütün öğrenciler dilerse karne ortalama hesaplama lise 2, lise 3, lise ve lise 4 öğrencileri hepiniz hesaplayabilirsiniz. Karne ortalaması nasıl hesaplanır, isterseniz onu da kısaca açıklayalım. temel mantık şudur : Bütün derslerin e okul sisteminde de görülen dönem sonu notu yine o dersin haftalık ders saati sayısı ile çarpılır. Ortaya çıkan sonuç haftalık toplam ders saatine bölünerek hesaplanır. Aşağıda yer alan ortalama hesaplama racı da bu mantıktan yola çıkılarak oluşturulmuştur. Lise karne ortalama hesaplama, ilkokul ortaokul karne ortalaması hesaplaması detayları:

Karne Ortalama Hesaplama Nasıl Yapacağım :

Aşağıda yer alan alanlara ders adı (kısaca yazabilirsiniz), ders notu ve o dersin haftalık ders saatini giriniz. Bütün dersleri girdiğinizde sistem otomatik olarak size yıl sonu karne ortalamınızı verecektir.  Aynı zamanda takdir ya da teşekkür belgesi alıp alamayacağınızı da söyleyecektir. Bu sebeple bu araç aynı zamanda takdir teşekkür hesaplama sistemi olarak da görülebilir.

Hesaplama İçin Tıklayınız

Karne Ortalama Hesaplama İle İlgili Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

131 yorum

  1. İlkokulların diploma notlarının nerelere etkisi var.ilkokul diploma notunun etkileyeceği kurumlar varmı?ortaokula girerken veya pybs sınavına girerken.gibi.yoksa pek önemli değilmi?

  2. Arkadaşlar sayfa yanlış.Kendi ortalamama baktım iyi güzel fakat eğer 1 ders ortalamanız 50 den aşağı ise isterseniz o ders hariç tüm dersleriniz 100 olsun belge alamazsınız.

  3. o degil ben bunu anlamadım 10a gidiyorum belgeyi söylemiyo ortalamamıda sadece toplamı gösterdi o kadar 2874.99bunu böldüm 41e 70,13 geldi ve teşekür alıyorum sizce bu site doğrumu söylerseniz sevinirim :)

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.