Kar Tatili Olan İller 12 Aralık 2013

Kar Tatili haberleri gelmeye devam ediyor. 12 Aralık hangi illerde kar tatili var, kar tatili olan iller okullar tatil mi 12 Aralık 2013 Perşembe gübü için okullar tatil mi okullara kar tatili mi kar tatili var mı 12 Aralık bütün illerden güncel haberler gelmeye devam ediyor. 12 Aralık Okullar tatil mi, kar tatili 12 Aralık güncel liste

Kar Tatili Hangi İllerde var, Kar tatili olan iller ve ilçeler

kar-tatili-2

Kar Tatili Olan İller, Kar Tatili Var mı

12 Aralık Kar Tatili Olan İller Güncel Haberler

VAN

Van’da yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezinde ve merkeze bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verilirken, uçak seferleri ise iptal edildi. Kamuda görev yapan hamile ve engelli bayanların da yarın idari izinli sayılacakları bildirdi.

BATMAN

Batman’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve bağlı köylerinde bütün okulların bir gün (Perşembe günü) tatil edildiği bildirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki okullarda yarın eğitime bir gün ara verileceği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, bugün başlayarak akşam saatlerinde artarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kayapınar, Yenişehir, Sur ve Bağlar

ilçelerindeki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının 12 Aralık 2013 Perşembe günü bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

BOLU (CHA) – Bolu’da 3 gündür aralıksız devam eden  kar   yağışı  nedeniyle  okulların  yarın da  tatiledilmesine karar  verildi . İlk ve  orta okullar   tatil  edilirken liselerin  eğitime  devam edilmesi kararlaştırıldı.Özel   Eğitim  Okulları’da perşembe ve  cuma  günü  tatil  edildi. İlçelerde ise karar kaymakamlara bırakılacak

Devam eden yoğun  kar   yağışı   sonrasında  Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Perşembe günü ” Merkez ilçede ilk ve  orta okullar   tatil , liseler  eğitime  devam edecek.İlçelerde kararı kaymakamlar verecek.” açıklamasında  bulundu.

DÜZCE (AA) – Düzce’de yoğun  kar   yağışı  nedeniyle il ve ilçelerdeki  tüm   okullarda   eğitime  iki  gün  ara verildi .

Düzce Valiliğinden yapılan yazılı  açıklamada , il genelinde iki gündür aralıksız devam eden  kar   yağışının , kent genelinde günlük  hayatı  olumsuz yönde etkilediği,  yağışın  bugün ve yarın da devam edeceği  belirtildi.

Açıklamada , yoğun  kar   yağışı  nedeniyle il geneli ve  tüm  ilçelerdeki  okullarda  bugün ve yarın  eğitime  ara verildiği  kaydedildi.

GAZİANTEP  (MEM) – 12  Aralık  Perşembe günü  Kar   yağışı  nedeniyle Şahinbey ve Şehitkamil ilçemizdeki okullar 1  gün  tatil edilmiştir

GİRESUN (AA) – Giresun’da etkili kar yağışı nedeniyle merkez dahil birçok ilçede eğitime ara verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar yağışı dolayısıyla merkez ilçe ile Bulancak, Piraziz, Keşap, Espiye, Görele, Tirebolu, Eynesil, Güce, Doğankent, Şebinkarahisar ve Çanakçı ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

Kar yağışının etkili olduğu Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde ise yarın ve 13 Aralık Cuma günü okullarda eğitime ara verildiği öğrenildi.

 

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle il ve ilçelerde 12 Aralık 2013 Perşembe günü tüm okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

KARAMAN (AA) – Karaman’ın 3 ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verilecek

Kaymakamlıklardan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, kar yağışının ulaşım ve günlük yaşamı olumsuz etkilediği Ayrancı, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Karaman merkez ve Kazımkarabekir ilçesine bağlı köylerden taşımalı eğitimle gelen öğrenciler de eğitimlerine bir gün ara verecek.

KASTAMONU (AA) – Abana, Ağlı, Araç, Azdavay, Hanönü, İnebolu, Çatalzeytin, İhsangazi ilçelerinde ve Cide’ye bağlı bazı köylerde eğitime bir gün, Küre ve Doğanyurt’ta iki gün, Daday’da üç gün ara verildi.

İlçe milli eğitim müdürlüklerinden edinilen bilgiye göre, Abana, Ağlı, Araç, Azdavay, Hanönü, İnebolu, Çatalzeytin ve İhsangazi ilçelerinde, Cide’nin Baltacı, Toygarlı ve İlyasbey köylerinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar bir gün, Küre ve Doğanyurt’taki okullar ise iki gün tatil edildi.

Daday’da ise 13 Aralık’a kadar eğitime ara verildi.

KONYA (DHA) – Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle Ereğli, Halkapınar ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın 1 gün süreyle eğitime ara verildiğini bildirdi. Emirgazi İlçesi’ndeki taşımalı sistemle eğitim ile köydeki okullarda da eğitime ara verildi.

MARDİN (CHA) – Mardin’in Midyat ilçesinde devam eden kar yağışı nedeniyle okullar bugün ve yarın tatil edildi.

İlçede etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiği açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, “Okullar bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi.” dedi.

NİĞDE (AA) – Niğde’de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Niğde Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelindeki tüm okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, okullarda eğitime 13 Aralık Cuma günü devam edileceği belirtildi.

ORDU (AA) – Ordu’da Ünye ve Fatsa ilçe merkezleri dışındaki ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime 1 gün ara verilecek.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kötü hava şartlarının devam etmesi üzerine Ünye ve Fatsa ilçe merkezlerindeki okullar hariç, il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile memurların da yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

RİZE (AA) – Rize’de etkili kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda yarın eğitime bir gün ara verileceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün geceden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Rize genelinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda eğitime 12 Aralık 2013 Perşembe ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, yörede kar yağışının etkisini sürdürdüğü kaydedildi.

SAMSUN (AA) – Kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile üniversitelerde yarın eğitime 1 gün ara verilecek.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinden itibaren devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullarda yarın eğitime 1 gün ara verilecek. Yetkililer, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden kar yağışının yarın da devam edeceği bilgisini edindiklerini, bu nedenle eğitime ara verildiğini kaydetti.

Öte yandan Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Canik Başarı Üniversitesinde de yarın eğitime ara verilecek.

SİİRT (AA) – Siirt’te etkili olan kar nedeniyle il genelinde okullarda eğitime 2 gün ara verildi.
Vali Ahmet Aydın, AA muhabirine, il genelindeki tüm okulların 2 gün tatil edildiğini söyledi.

İlde kar yağışının etkisini sürdürdüğünü ifade eden Aydın, bu nedenle aldıkları karar doğrultusunda 12 Aralık Perşembe ve 13 Aralık Cuma günü il genelinde eğitime ara verildiğini belirtti.

ŞIRNAK (AA) – Şırnak’ta etkili olan kar nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından etkilenen kent merkezi ve merkeze bağlı köyler ile Güçlükonak, Beytüşşebap, İdil ve Uludere ilçesi ile bu ilçelere bağlı köylerdeki tüm eğitim kurumlarında eğitime iki gün ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, söz konusu yerleşim yerlerinde kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de iki gün idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü belirtildi.

TRABZON (İHA) – Trabzon şehir merkezinde okulların yarın da tatil edildiği öğrenildi.

İl Mili Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Trabzon şehir merkezinde okulların yoğun kar yağışı nedeniyle yarın da tatil edildiği bildirildi.

VAN (AA) – Van merkez ve merkeze bağlı köylerde, kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile il merkezi ve merkeze bağlı köylerde, ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzlukları dikkate alarak, ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirildi.

Kar Tatili Haberleri, 12 Aralık Kar Tatili Olan İller Güncellenerek Bu Sayfada Yer Almaya Devam Edecek. YORUMLARINIZI İSTEKLERİNİZİ AŞAĞIDAN HEMEN YAZABİLİRSİNİZ

2 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.