İngilizce Yeni Yıl Mesajları Yılbaşı ve Anlamları 2018

2018 İngilizce yılbaşı mesajları 2018 sizler için hazırladık İngilizce Yeni Yıl Sözleri 2018 ve anlamı Yeni Yıl Tebrik Mesajları İngilizce Hazır Yılbaşı İngilizce Yeni Yıl Mesajları, yeni yıl mesajları ingilizce, yılbaşı msj gönder sms yılbaşı ingilizce hazır mesaj sms 208

Sevdiklerinize gönderebileceğiniz birbirinden güzel ingilizce yılbaşı mesajları derledik.

The source of life Love is a passion of love, passion a purpose, the objective is to share something with someone, to share friendship, if friendship is to always remember mind! In the new year and further consolidated our friendship be eternal wish me many more happy years!

Bank branches in the love of happiness, 2018 No to your account, 365 days more were admitted Wishing you a happy way to spend HAPPY NEW YEAR

There are still a new year in our door By 2018 we will enter everything you want to happen these days Wishing Create your future more beautiful every new day the previous day, according to your requests and you get to be happy! Good Years!

In NEW YEAR; life to keep, not to miss love, I wish at this time, multiplied by two to avoid falling And allocate time to perform them yourself HAPPY NEW YEAR!

2014 with our pain, our joy will stay behind 2014 more hope, more joy, more happiness you bring In the life of beautiful, happy tomorrow, real friendships always be with you New year to you and all the loved ones health, happiness, joy, success, abundance of money, I wish to bring love and peace Happy New Year!

Pure white snow, what happened has happened get errors of the past covers Offers a new future and a new beginning to us New year to all of humanity and peace to our country, with the hope the new year bring happiness your congratulations Get everything by your heart!

Get a year by 2014, such that all the negativity of forget us Wishing you a year of requests will happen

Entering a new year I wish love and peace Wars, suffering and disasters, such as one year behind her husband passed away in hopes of keeping Nice to years!

Brotherhood was born, his love of combining, perhaps still, perhaps tired, still happy, still hopeful, still full of love for many years!

In 2014 to meet the ever imagine desperate and you shouldn stay with my wishes Good and healthy new year!

Happy new year to get us Happy new year you also get Health, success and happiness get

In the new year, everything to be by your heart I wish, I wish to place all your expectations Happy birthday

Today is the worst day ever do not laugh New Year’s filled full of the most sincere smile and a large paved with Merry Christmas Wishing you pass

The new year bring you joy and happiness Wishing you love the most sincere regards

Better years, all together, hand in hand HAPPY NEW YEAR!

Such as sugar, honey, I wish you to spend a year beautiful dream good years

Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2018 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR

Yine yeni bir yıl var kapımızda 2018 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine MUTLU YILLAR!!

2017 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak 2018 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim Mutlu Yıllar!!

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım Her şey gönlünüzce olsun!

2018 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2017 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla Nice Yıllara!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

2015 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle İyi ve sağlıklı seneler!

Yeni yıl bizlere kutlu olsun Yeni yıl sizlere de kutlu olsun Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim Mutlu yıllar

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle en içten sevgilerimle

Daha iyi yıllara, hep birlikte, elele MUTLU YILLAR !!!

Şeker gibi tatlı, rüya gibi güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum iyi yıllar

İngilizce Yılbaşı Mesajları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.