5:10 am - Pazar Aralık 4, 2016

Hamdi Alkan Hayatı

Cuma, 16 Eylül 2016, 21:57 | Güncel | 0 Yorum

Hamdi Alkan Kimdir
Hamdi Alkan Hayatı Hakkında Bilgi
Hamdi Alkan Kimdir
Hamdi Alkan Biyografisi

1967 yılında Hatay’da doğdu. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ise ev hanımıdır. Yıldız Teknik Üniveritesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezundur. Halen orada tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır. En popüler TV programlarından biri olan ve skeçlerden oluşan komedi programı Reyting Hamdi ile tanınmış ve bu isim Alkan’a lakap olarak da kullanılır olmuştur.

 

Filmografisi

 

2004 En İyi Arkadaşım Show Tv
2005 Afacanlar Kampı Show Tv
2007 Arka Sıradakiler FOX
2008 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım

 2017 YGS Soruları ve Yorumlar İçin Tıkla

Yorum Yazın

Yararlı Bağlantılar