E-Okul Neden Açılmıyor 2018

E-Okul Neden Açılmıyor 2018 hakkında bilgi kısaca.

E-Okul’un son zamanlarda açılmasında zorluk yaşatmasının sebebi sistemdeki aşırı yoğunluktur. Geç yükleme ve kısa süreli kesinti olarak kullanıcıların karşısına çıkan bu problemde önümüzdeki zaman içerisinde düzelme yaşanması bekleniyor.

Eğitim notlarında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir sisteme geçilmesi ile başlayan e-okul günümüzde artık tüm velilerin notlara internet üzerinden ulaşmasını ve her türlü bilgiyi almasını sağlıyor. Milyonlarca öğrenci artık bir internet sitesinden kolayca notlarını takip edebiliyor. Veliler de karnenin elektronik ortamdaki örneğini görerek öğrencinin zayıf derslerini takip edebiliyor.

Son günlerde ise bu sistem sıkıntı yaşatmakta çünkü aşırı yoğunluk mevcut. Sistem yavaş çalışıyor ve hatta kısa süreli kesintiler olabiliyor. Milyonlarca ev ve okuldan gelen öğrenci notlarını görme talebi siteyi zor bırakmış durumda. Kullanıcıların aynı anda siteye girmeye çalışması sebebiyle sistem çökme aşamasına ulaşmış gözüküyor. Bunun için siz de yoğun olduğunu gördüğünüzde ısrar etmektense beklemeyi tercih ederseniz site açısından daha faydalı olacaktır. Site gece yarısı tekrar aktif hale gelecek ve bilgilerinize kolayca ulaşacaksınız.

Sorunların çözülmesi için sadece biraz zaman gerekmektedir.

d3e0be9569abc019d61358400182206b

E-Okul Açılmıyor Nasıl Girebilirim Ne Yapmalıyım 2014 Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.