DGS Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü puanları ve 2017 DGS Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü Hakkında Ekonomi:

Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümde müzik ağırlıklı mesleki eğilim dersleri verilmektedir. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır.

Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü mezunları yeterli bilgi, birikim ve becerilere sahip olarak alanında uzman kişiler olup çeşitli kurumlarda ya da bağımsız olarak çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Devlet kadrolarında görev alabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişmektedir. Kişilerden beklenen özgün, üretken, özverili ve özgüvenli olmalarıdır.

Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA) Antalya Devlet Konservatuvarı Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar SÖZ 1 1 272,98127 272,98127

DGS Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.