DGS Tekstil Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Tekstil Tasarımı Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Tekstil Tasarımı Bölümü puanları ve 2017 DGS Tekstil Tasarımı Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Tekstil Tasarımı Bölümü Hakkında Ekonomi:

Tekstil Tasarımı Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul etmektedir. Bölümde tasarım alanında yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde tasarım alanına ait mesleki eğilim dersleri okutulmaktadır.

Tekstil Tasarımı Bölümü mezunları, tekstil kurumlarında tasarım alanlarında yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak gerekli insan gücünün karşılanmasında ve iş gücünün gerçekleşmesinde rol oynarlar. Çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişmektedir. Kişilerden beklenen özgün, özverili, araştırmacı, üretken ve yenilikçi olmalarıdır.

Tekstil Tasarımı Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı EA 2 2 235,92016 268,66182
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı EA 2 2 234,63740 235,86428
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı EA 2 2 232,78666 234,72027

DGS Tekstil Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.