DGS Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü puanları ve 2017 DGS Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü Hakkında Ekonomi:

Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı teknoloji ve bilgi yönetimi alanında yetişmiş insan sayısını arttırmaktır. Bölümde temel ve teknik bilimler okutulmaktadır.

Teknoloji ve Bilgi Yönetimi mezunları teknik yeterliliğe sahip olarak bilginin planlanmasında, saklanmasında, taşınmasında teknik destekli olarak yeterli bilgi, birikim ve becerilere sahip olarak görev alabilirler, çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen araştırmacı, meraklı, özverili, dikkatli olmalarıdır.

Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

Üniversite Fakülte/Yüksekokulu Bölüm Puan
Türü
Kont. Yerl. En Küçük Puan En Büyük Puan
Başkent Üniversitesi (Ankara) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Teknoloji ve Bilgi Yönetimi (Ücretli) EA 6 2 208,71370 212,07065

DGS Teknoloji ve Bilgi Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.