DGS Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü puanları ve 2017 DGS Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Hakkında Ekonomi:

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümde mesleki eğilim dersleri teorik ve uygulamalı olarak okutulmaktadır. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır.

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında şirketlerin veya iştiraklerin vitrin yüzü olarak çalışma imkanı bulup, iş sahibi olabilirler. Yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak çalışırlar. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen özgün, özgüvenli, özverili, dikkatli, üretken ve yenilikçi olmalarıdır.

Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA) İletişim Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler (İngilizce) (Tam Burslu) SÖZ 1 1 239,88737 239,88737
ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA) İletişim Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler (İngilizce) (%75 Burslu) SÖZ 4 4 190,48058 229,33928

DGS Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.