DGS Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü puanları ve 2017 DGS Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü Hakkında Ekonomi:

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul etmektedir. Bölümün amacı tasarım alanında yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde tasarım alanında teknik dersler ağırlıklı olarak okutulmaktadır.

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü mezunları çeşitli kurum ve kuruluşlarda, kendi atölyelerinde tasarım faaliyetlerini gerçekleştirecek gerekli araştırma ve incelemeleri yapacak yeterliliğe sahip olarak görev alabilir, iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişir. Kişilerden beklenen özgün, yenilikçi, üretken olmalarıdır.

Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Sanat ve Tasarım Fakültesi Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı EA 1 1 241,18402 241,18402

DGS Kuyumculuk ve Mücevher Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.