DGS İşletme Ekonomi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

İşletme Ekonomi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS İşletme Ekonomi Bölümü puanları ve 2017 DGS İşletme Ekonomi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

İşletme Ekonomi Bölümü Hakkında Ekonomi:

İşletme Ekonomi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı işletme ve ekonomi alanında yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde temel bilimler ve alan bilgisi dersleri okutulmaktadır.

İşletme Ekonomi Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında veya özel sektör kurumlarında yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak gerekli iş yükünün karşılanmasında insan gücünü oluşturacak şekilde çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen dikkatli ve özverili olmalarıdır.

İşletme Ekonomi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme-Ekonomi (İngilizce) (Tam Burslu) EA 1 1 276,84450 276,84450
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme-Ekonomi (İngilizce) (%50 Burslu) EA 10 10 186,73879 214,99410
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi İşletme-Ekonomi (İngilizce) (%25 Burslu) EA 4 0

DGS İşletme Ekonomi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.