DGS İletişim Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

İletişim Bilimleri Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS İletişim Bilimleri Bölümü puanları ve 2017 DGS İletişim Bilimleri Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

İletişim Bilimleri Bölümü Hakkında Bilgi:

İletişim Bilimleri Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı iletişim bilimleri alanında yetişmiş insan gücü oluşturmaktır. Bölümde iletişim bilimleri ile ilgili olarak psikolojik, sosyolojik, felsefi ve mantıki dersler okutulmaktadır.

İletişim Bilimleri Bölümü mezunları akademisyen olarak görev yapabilirler, medya şirketlerinde, reklam ajanlarında görev alabilirler, yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilebilirler. Maaşlar ortalama seviyenin üstündedir. Kişilerden beklenen özgün, özverili, dikkatli ve sabırlı olmalarıdır.

İletişim Bilimleri Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fen-Edebiyat Fakültesi İletişim Bilimleri (İngilizce) (Tam Burslu) SÖZ 1 1 260,45703 260,45703
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA) İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri SÖZ 7 7 251,45172 271,25256
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Fen-Edebiyat Fakültesi İletişim Bilimleri (İngilizce) (Ücretli) SÖZ 8 4 187,23052 240,36285

DGS İletişim Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.