DGS Havacılık ve Uzay Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Havacılık ve Uzay Mühendisliği DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Havacılık ve Uzay Mühendisliği puanları ve 2017 DGS Havacılık ve Uzay Mühendisliği kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Havacılık ve Uzay Mühendisliği Hakkında Bilgi:

Havacılık ve Uzay Mühendisliği, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de Say puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde temel bilimler ve teknik bilimler dersleri uygulamalı ve teorik olarak okutulmaktadır.

Havacılık ve Uzay Mühendisliği mezunları mühendis unvanı alarak kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında havacılık faaliyetlerini gerçekleştiren iştirak şirketlerinin bünyelerinde gerekli teknik desteğin sağlanması aşamasında mühendislik hizmetleri vererek çalışma imkanı bulabilir, iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalamanın üstündedir. Kişilerden beklenen özverili, dikkatli ve sabırlı çalışmalarıdır.

Havacılık ve Uzay Mühendisliği DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği (İngilizce) SAY 4 4 294,77229 314,19720

DGS Havacılık ve Uzay Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.