DGS Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü puanları ve 2017 DGS Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü Hakkında Bilgi:

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı bilişim ve teknolojileri alanında gerekli yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde bilgisayar alanında mühendislik temelli teknik dersler de okutulmaktadır. Dersler pratik ve teorik olarak ayrılır.

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü mezunları, uzman olarak unvan alırlar. Kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında bilgisayar tabanlı bütün sektörlerde çalışma imkanı bularak iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalamanın üstündedir. Kişilerden beklenen dikkatli, sabırlı ve özverili olmalarıdır.

Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Ticari Bilimler Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri (İngilizce) (Tam Burslu) SAY 1 1 266,10979 266,10979
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Ticari Bilimler Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri (İngilizce) (Ücretli) SAY 3 3 201,16776 206,31283

DGS Bilişim Sistemleri Ve Teknolojileri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.