DGS Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü puanları ve 2017 DGS Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Hakkında Bilgi:

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek TM-2 puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı aile refahını arttırmak ve tüketim alanında bilinçli tüketim gerekli alt yapısını oluşturacak bireyler yetiştirmektir. İnsan gücünün karşılanmasında eğitim açığını kapatmaktır.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü mezunları kamuda ve özel sektörde planlama ve programlama yeterliliğe sahip olarak çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Aile planlaması, rehabilitasyon hizmetleri alanlarında da iş imkanı bulabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen sabırlı, dikkatli ve azimli çalışmalarıdır.

Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/

YÜKSEKOKUL

BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Aile ve Tüketici Bilimleri EA 4 4 230,18052 234,43925

DGS Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

1 yorum

  1. Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosunun yanı sıra yaptığınız iki paragraflı yaptığınız açıklama yapmanız daha çok işime yaradı. Emeğinize sağlık.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.