Web sitemize hoşgeldiniz, 23 Eylül 2017

Ali Sunal Kimdir

Ali Sunal Hayatı Hakkında Bilgi

Ali Sunal Kimdir

Ali Sunal Biyografisi

Ali  Sunal (1977 -  .... )

 

22 Eylül 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

 

Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal’ın oğludur.

 

Filmografisi

 

Benim Annem Bir Melek – 2008
Sana Mecburum – 2007
Kısık Ateşte 15 Dakika – 2006
Kanlı Düğün – 2005
Sayın Bakanım – 2004
Okul – 2003
Banka – 2002
En Son Babalar Duyar – 2002
Fosforlu Cevriye – 2000
Propaganda (film) – 1999
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey – 1995
Şaban ile Şirin – 1995

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

günaydın mesajları e-okul cuma mesajları doğum günü mesajları