3 Boyutlu 3D Titanic Ne Zaman Vizyona Girecek 2012

Titanic 3D olarak Nisan'da vizyondaJames Cameron’ın yönettiği Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet’in oynadığı’ ‘Titanic”  filmi, gelecek yıl 6 Nisan’da bir kez daha  izleyicilerin  karşısına çıkacak.

Paramount Pictures, Twentieth Century Fox ve Lightstorm Entertaınment iş birliğiyle James Cameron’ın yönettiği Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet’in  oynadığı  ”Titanic”  filmi,  3 boyutluversiyonuyla sinemaseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre,hikayesiyle efsaneye dönüşen ”Titanic” gemisi, batışının 100. yılı dolayısıylagelecek yıl 6 Nisan’da 3D olarak yeniden vizyona girecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cameron, şunları kaydetti:

”Titanic’i dev perdede görmemiş yeni bir jenerasyon var. Bu izleyeceğiniz, daha önce görmediğiniz, dijital olarak 4K’da yeniden yapılmış, itina ile 3D’ye aktarılmış bir film olacak. Duygusal bütünlüğü korunmuş, ama çok daha güçlü görüntülerledesteklenmiş hali eski hayranları ve ilk kez izleyecek olanlar için efsanevi bir deneyim olacak.”

3 Boyutlu Titanic Ne Zaman Çıkacak 2012, 3D Titanic Hangi Tarihte Çıkıyor , Titanic 3 Boyutlusu Ne Zaman Sinemaya Gelecek 2012 , Titanic 3D 3 Boyutlu Sinema Vizyon Gösterin Tarihi 2012

Nisan 2012

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.