2019 YKS Yabancı Dil Konuları ve Soru Dağılımı (2. Oturum)

Görsel sonucu

ÖSYM Öğleden sonraki YKS 2. Oturum Yabancı Dil konuları 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2019 YKS sınavları belli oldu. Tercih sırasında dikkat edilmesi gerekenlere rehberlik servisinden hizmetler alarak ulaşabilirsiniz. 2019 lys yabancı dil soruları nasıl olacak. Tercih sonrasındaki yerleşme sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite kriterlerinize göre kazanmış olduğunuz bir okula kayıt yaptırma hakkına sahip olacaksınız. YKS İngilizce Konuları 2019 YKS Almanca Fransızca Dil Konuları ÖSYM yeni sistem.

Üniversite hayatı önlisans ve lisans olarak ayrılır. Lisans öğrenimi dört yıllık fakülteleri kapsar. Bu süre zarfında üniversitenin sunduğu akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanmak gerekir. Çünkü üniversite bireyi topluma adapte eden en önemli yerlerden biridir. Bu nedenle sosyalleşme ve akademik başarı gösterme kişinin çok yönlü olarak yetişmesini ve lisansını başarıyla tamamlayıp mezun olmasını sağlar.

Önemli olan dört veya iki senenin planlanmasında akademik başarı ile sosyal ve kültürel hayatın doğru zamanlarda ve tercihlerde çakışmadan yürütülmesidir. Bu nedenle ders içeriklerine, devam zorunluluklarına iyice bakılmalıdır. Her fakülte ve bölümün ders içerikleri fakülte ortak dersi, bölüm dersi ve üniversite ortak dersi olarak alanlara ayrılıp farklılık gösterir. Bu durumda devam zorunlulukları da farklıdır. 2019 lys yabancı dil konuları belirlendi mi.

Uygulama derslerine devam zorunluğu bazen yüzde yüz iken, teori derslerinde devam zorunluluğu yüzde altmışlara kadar düşmekte ya da hiç olmamaktadır. Bu bölüme göre değişmektedir. Mühendislik bölümlerinde hazırlık ve staj uygulamaları olduğundan daha da planlı hareket etmek gerekir.

2019 YKS Yabancı Dil Konuları Neler Olacak

  1. Kelime Bilgisi
  1. Dilbilgisi
  1. Cloze Test
  1. Cümleyi Tamamlama
  1. İngilizce Cümlenin Türkçe Karşılığını Bulma
  1. Türkçe Cümlenin İngilizce Karşılığını Bulma
  1. Paragraf Anlamca Yakın Cümleyi Bulma
  1. Paragrafta Anlam Bütünlüğünü Sağlayacak Cümleyi Bulma
  1. Verilen Durumda Söylenecek İfadeyi Bulma
  1. Diyalog Tamamlama
  1. Anlam Bütünlüğünü Bozan Cümleyi Bulma

2019 YKS Yabancı Dil Konuları, yukarıda belirttiğimiz şekilde olacaktır.  Öğrencilerin bu konular arasından Yabancı Dil soru dağılımı nasıl, eksik oldukları noktaları tamamlamaları sonucunda, 2019 YKS yabancı dil konuları örnekleri sınavdan alacakları başarı ortalaması da yükselebilecektir.

2019 YKS Yabancı Dil Konuları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Hemen Aşağıdan Yazabilirsiniz.

4 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.