2019 TYT ve YKS Konuları ve Soru Dağılımı

ÖSYM 2019 YKS 1. oturum Matematik Türkçe konuları ve yine 4 yıllık fakülte düşünen adayları ilgilendiren 2019 YKS 2. oturum konuları bunlara ait soru dağılımları üniversite rehber siteniz derszamani.net sitesinde. Aşağıdan 2019 YKS Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı soruları konu dağılımını inceleyebilirsiniz. Son yapılan YÖK açıklamaları doğrultusunda güncel müfredat esas alınarak hazırlanan YKS Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı konuları sayfamız bu ilke doğrultusunda oluşturulmuştur.

2019 yılında ikinci defa yapılacak YKS yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sorularının kimi öğrenciler zor olacağını söylerken, kimi öğrenciler ise kolay olacağını savunuyor. 2019 YKS yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sorularının zorluğu ya da kolaylığı elbette ki öğrencilerin sınava ne kadar çalışıp çalışmadığı ile ilgili olmaktadır. Fakat yine de öğrenciler gelecek yıl gerçekleşecek olan 2019 YKS yüksek Öğretim Kurumları Sınavının sorularının zorluğunu ya da kolaylığını merak etmektedir.

Tüm öğrencilerin sınavı kolay bir şekilde atlatabilmeleri için gerekli çalışmayı yapmaları gerekmektedir. Çünkü sınav sorularının nasıl olacağı konusunda hiçbir tahmin gerçeği tam anlamıyla yansıtmayacaktır.

2019 TYT YKS 1. Oturum Konuları ve Soru Dağılımı (Öğleden Önce)

2019 YKS 2. Oturum Konuları ve Soru Dağılımı (Öğleden Sonra)

2019 YKS yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Konuları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

 

70 yorum

  1. ben mezuna kalan bir mf ögrencisiyim. elimde ygs ve lys kitaplarından cözmedigim bir suru kitap var. yks ve tyt de kullanabilir miyim yoksa yeni sisteme göre kitap mı almam gerekli

  2. ygs de sosyal bilgilerin içerisinde olan tarihi seçtiğimiz zaman sosyal bilgilerin diğer dalları olan coğrafya felsefe ve din kültürü sınavına girmek zorunlu mu yoksa o da isteğe bağlı mı? teşekkürler.

  3. ösym ne yaptığını sanıyor ya bu kadar konuya nasıl çalışacağız biz robot muyuz! önümde 1 seneden az bir süre var ve yığınla konu var topu topu gelecekte yapacağımız bir meslek amacımız. bu kadar kasıyorlar.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.