2017 Komik Yılbaşı Mesajları

Yeni 2017 komik yılbaşı mesajları komik derledik. Bu sayfada sevgiliniz için yılbaşı mesajları bulabilirsiniz. Yeni yıl mesajları komik seç beğen oku komik yılbaşı mesajları ister yaz cep telefonuyla gönder komik yeni yıl mesajları istersen e-posta olarak yolla en güzel komik yılbaşı mesajları beğendikleriniz hakkında yılbaşı mesajları komik yorumlarınızı eksik etmeyin. Ve de isterseniz yılbaşı mesajları komik siz de bu site aracılığıyla duyurabilirsiniz.

Dünyamız Güneş çevresinde dolanırken yumurta biçiminde bir yol izler. Bu yola dünyanın yörüngesi denir. Yerkürenin içinden geçip, kutupları birleştirdiği varsayılan eksen dünyanın yörüngesine dik değildir. 23,5 derece eğik durumdadır. Bu nedenle Dünya üzerindeki herhangi bir yere Güneşin ışınları yıl boyu aynı eğimle gelmez. Yılın kimi zamanları ışınlar dik olarak gelir. Bu yörelerde gündüzler uzun, havalar sıcak olur. Kimi zaman ışınlar eğik gelir. Bu durumda da gündüzler kısa, havalar soğuk olur. Bu sıcaklık ayrımları mevsimleri oluşturur. Bir yılda dört mevsim vardır. 21 Mart ve 23 Eylül’de gece ile gündüz birbirine eşit olur. 21 Aralık’ta en uzun gece, en kısa gündüz, 21 Haziran’da en uzun gündüz, en kısa gece yaşanır.

İnsanlar tarihin ilk çağlarından beri olayları zaman içinde kolaylıkla belirlemek için yılı aylara, ayları haftalara, haftaları günlere bölmüşlerdir. Bu düzenlemeye takvim denir. Her takvim önemli bir olayı başlangıç olarak almıştır. Örneğin; Müslümanlar, peygamberimiz Hz. Muhammed’in Mekke’den Medine’ye göç olayını takvim başı olarak kabul etmişlerdir. Buna göre düzenlenen takvime Hicri Takvim denir.

Komik Yılbaşı Mesajları

Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler, bu sene seninle beraber yeni yıla girmiyorum ki bidahaki yılda da beraber olmayalım, mutlu yıllar.

Yeni yıl umut olsun
Yürekler bulut olsun
Her sene sağlık, mutluluk
Hep bizimle olsun.

Yeni yılın cüzdanına para, kalbine aşk, hayatına düzen getirmesi dileğiyle.

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..

2016′ya elveda, 2017′e merhaba. Hoşgeldin yeni yıl, boş gittin geçen yıl.

Yeni yılını kutlarım, noel babayı şutlarım.

Sevgilinle öpüş mutlu olsun, bira iç köpüklü olsun, gece taksime git kızlar senin olsun, gece gündüz öğlen ders çalış karnenin hepsi 5 olsun, sevgiline pırlanta al şok olsun. Laf olsun torba dolsun, 2015′ün kutlu olsun, bunu herkese yollamayan top olsun.

Kim bu dünyada yaparsa yılbaşını baştacı , mazaLLah öteki dünyada girer dötüne süsLediği çam ağacı.

Minareden atlarım yeni yılını kutlarım.

Dertlerin pipin kadar ufak, sevinçlerin popon kadar büyük olsun, noel baba d.tüne koysun, yeni yılın kutlu olsun.

Hadi iyisin 1 seneyi daha eline yüzüne bulaştırmadan bitirdin, mutlu yıllar.

2017 Komik Yılbaşı mesajlarınızı sizlerden de bekliyoruz aşağıdan hemen yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.