2014 YGS Sınavsız Geçiş Başvurusu

2015 YGS Sınavsız geçiş başvuruları nasıl yapılacak, YGS sınavsız geçiş başvuruları 2014 hakkında bilgi aktaralım. 2-15 Ocak 2015 YGS başvuruları başlayacak.

Sınav ücreti 40 tl , sınavsız geçiş başvurusu ise 10 tl. Başvuru formu ise 2 Ocak 2014 tarihinde yayınlanacak.

Başvuru formlarının doldurulmasının ardından herhangi bir ÖSYM merkezine veya yetkili kuruluşlara gidilerek başvurular tamamlanabilir. Bireysel başvurular için ais.osym.gov.tr adresine girilmelidir.

YGS Sınav Ücreti: 40,00 TL.

LYS Sınav Ücreti : 25 TL  (her bir lys için ayrı ayrı ücret ödenmelidir.)

Başvuru Hizmet Ücreti: 3 TL

Sınavsız Geçiş Ücreti : 10 TL

Sınavsız geçişe başvurmak isteyen adaylar başvuru ekranında sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum seçeneğini işaretlemelidirler. Hem YGS’ye girmek hem de sınavsız geçiş hakkınızı kullanmak isteyen adaylar sınavsız geçiş ücreti ile YGS başvuru ücretinin her ikisini de yatırmalıdır.

ÖSYM aday işlemleri sisteminden sınavsız geçiş yapılacağı işaretlenmelidir.

2016 YGS LYS Başvuru tarihleri

2015 YGS Sınavsız Geçiş Başvuru Hakkında Sorularınızı Aşağıdan Yazabilirsiniz. Sorularınızı En Kısa Sürede Yanıtlanacaktır.

9 yorum

  1. yalnız yanlış bir bilgi verdiniz burda ygs girmek istiyorum işaretledikden sonra otomatikman sınavsız geçiş hakkı oluyo ek üçret yok ösym kılavuzun 7.sayfasında yazar

  2. Merhaba;
    1997 Mezunuyum,sınavsız geçiş hakkı için başvuru yaptım. banka personeliyim. okul seçeneğini neşekilde yapabiliyorum. Kadroya geçmek için okula başvuru yaptım. Resim bölümü mezunuyum bankacılık -fınans secebılıyormuyum seçeneklerım nelerdır. çok soru sordum hakkınızı helal edın.
    Saygılarımla;

  3. Sınavsız geçiş yaparken hangi belgeler lazım ? Diplomayı noterden tasdik etmemiz gerekiyor mu ? Benim daha önce ösym de bilgilerim olmadıgi için okullardan kayıt yapamıyorum .bunun için ösym ye gidicemde neler isterler belge olarak malum kayıt bitecek az kaldi sorun olsun istemiyorum da .cevap verip bana yardımcı olabilir misiniz ?

  4. iyi akşamlar,sınavsız geçişe başvurduktan sonra sınava girmek istemiyorum seçeneğini işaretledikten sonra başvurumuz tamamlanmış oluyor yalnız enim sormak istediğim sınavsız geçişe başvuruyu yaptıktan sonra ösym askerlikle ilgili tecil belgesini veriyor mu ve bunla ilgili işlem nasıl yapıyorlar cevaplarsanız çok sevinirim.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.