2014 Mart Ayında Öğretmen Ataması Olur mu

2014 Mart ayında geçtiğimiz kasım ayına benzer bir atama yapılır mı ? Diller de yaklaşık 1000 kişilik bir atama daha yapılacağı dolanıyor. Peki kasım ayında nasıl olmuştu hatırlayalım? O haber şöyleydi:

öğretmen

96 alanda 750 öğretmen kadrosuna yapılacak başvurular bugün sona erecek. Öğretmen Atamaları 27 Kasım’da yapılacak. Adaylar 29 Kasım’dan itibaren göreve başlayacak.

Bakanlık ilk atama açıktan atama ve kurumlararası geçiş suretiyle 750 kadroy atama yapacak. Başvurular bakanlığın internet sitesi üzerinden yapılacak. http://ikgm.meb.gov.tr adresinden online başvuru ve tercih formlarını doldurup elektronik ortamdan göndererek başvurularını tamamlayacaktır.

En fazla 25 kurumun tercih edilebileceği yerleştirme formlarının değerlendirilmesi adayların Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji alanlarına başvuru yapanlar için KPSSP21 puan türüne göre, diğer kadrolara başvuru yapanlar için KPSSP10 türüne göre değerlendirilecek. Adaylar bulundukları ildeki boş kontenjanları tercih edebilecek. Milli eğitim müdürlükleri tercihleri onaylamadığı sürece tercihlerde değişiklikler yapılabilecek.

En çok atama yapılacak branşlarsa Matematik, Türkçe, İngilizce öğretmenliği ve sınıf öğretmenlikleri alanlarında olacak.

Dileriz 2014 Mart Ayında da Buna Benzer Bir Haber Gelir, Ve Atanmayı Bekleyen Öğretmenler Sevinir. Son Haberler Sayfamızda ve MEB personel öğretmen haberleri sayfasında olacak. Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.