2014 KPSS Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatacak

KPSS Başvuru Ücreti Nereye Yatacak, 2014 KPSS Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatacak

Ortaöğretim (Lise) ve Önlisans düzeyinde 2014 KPSS’ye başvurular 8 Temmuz tarihinde başlayacak.. 2014 Ortaöğretim Önlisans KPSS başvuru aralığı 8 Temmuz – 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında belirlendi. Adaylar bu tarihler arasında başvurularını gerçekleştirecek.

KPSS, önlisans sınavı27 Eylül’de, Ortaöğretim(Lise) sınavı ise 28 Eylül’de gerçekleşecek.

2014_kpss_basvuru_tarihleri_ne_zaman_h2427Adayların Ortaöğretim ve Önlisans düzeyi KPSS’ye girebilmeleri için bankaya 40 TL olan başvuru ücretlerini yatırmaları gerekiyor.

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATACAK

KPSS başvuru ücretinin T.C. Ziraat Bankası Güvenevler Şubesi Hesap No: 6028011-5010 ANKARA şubesine yatırılması gerekiyor. Herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden başvuru ücretinin yatırılması mümkün. Adaylar bu işlem için T.C. Kimlik Numarası ile Ad ve Soyad bilgileri ile ödeme yapacak. T.C. vatandaşı olmayan adaylar Aday Bilgi Formu üzerinde belirtilen Belge Numarasını T.C. Kimlik Numarası yerine kullanabilecek.

Adaylara bankadan iki nüsha dekont verilecek. Bu dekontlardan bir tanesi adayda kalacak diğeri ise

Başvurma Belgesine eklenecek. Başvurma Belgesine banka dekontunu eklemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

Ortaöğretim Önlisans KPSS’ye başvuruları 8 Temmuz’da başlayarak 24 Temmuz’a kadar devam edecek. Müracaatlar, başvuru merkezleri tarafından işleme alınacak. Başvuru merkezleri, ÖSYM’nin “www.osym.gov.tr” internet adresinden duyurulacak. Başvuru süresinde uzatma olmayacak.

Sınav sonuçlarının geçerliliği sınav tarihinden itibaren iki yıl olacak.

KPSS Ücreti Hangi Bankaya Ödenecek Hakkında Görüşlerinizi Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.