2014 AÖF Sınav Sonuçları E-Öğrenme Portalı Sorgula

AÖF sınav sonuçları açıklandı aöf ara sınav sonuçları sorgula aöf vize sınav sonucu 2013, 14 15 Aralık aöf sınav sonuçları belli oldu aöf ara sınav sonucu tıkla öğren

 http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde sınav sonuçları AÖF sınavından aşağı yukarı 20 gün sonrasında açıklanacak.AÖF sınav sonuçları açıklandı aöf ara sınav sonuçları sorgula aöf vize sınav sonucu 2013, 14 15 Aralık aöf sınav sonuçları belli oldu aöf ara sınav sonucu tıkla öğren

“Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” sekmesinde yayınlanacak olan sonuçlara T.C. kimlik numarası ve şifre sorgusu ile AÖF öğrencileri sınavdan yaklaşık 20 gün sonra ulaşabilecek. Sonuçlar AÖF öğrencilerinin adreslerine ayrıca postalanmayacak olup e-mail yoluyla da gönderilmeyecek.

Güz dönemi ara sınav sonuçlarına ise AÖF öğrencileri sınavdan yaklaşık 2-4 hafta sonra öğrenebilecek. Sınav sonuçları hemen açıklanmadığı için öğrenciler oldukça meraklı. Geçen sene ise bu durumun tersine sınav sonuçları kısa bir sürede açıklanmıştı. Sınav soruları ve cevap anahtarları 2001 senesinden bu yana Anadolu Üniversitesi iktisat, işletme ve açıköğretim fakülteleri tarafından e-kitap halinde yayınlanmakta. Yine T.C. kimlik numarası ve şifre sorgusu ile oturum açan öğrenciler “fakülte” sekmesinden “sınav soruları” ve “bölüm” sekmelerine girerek öğretim yılını seçip ders” başlığı altından sınav soru ve cevaplarına ulaşabilirler. E-Öğrenme portalına giriş iktisat, işletme ve açıköğretim fakültesi öğrencileri için “T.C. kimlik numarası” ile, batı avrupa programı öğrencileri için “öğrenci numarası” ile mümkün. “9” sayısı ile başlayan öğrenci numaraları yabancı uyruklu öğrenciler içindir. Öğrenci olmayanlar ise üst kısımdaki kutucuğa “konuk” yazıp E-Öğrenme Portalına sınırlı giriş yapabilir. Öğretim üyeleri ise kendilerine önceden bildirilmiş olan şifre ve kullanıcı adları ile oturum açabilmektedirler. İnternet Explorer tarayıcısı kullananlar güvenlik ve gizlilik ayarlarını varsayılanın üstüne çıkarmamalıdır.

aof

AÖF Sitesindeki Bilgiler

AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)” linkinde yayımlanmakta ve AÖF öğrencileri T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. AÖF Vize Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

AÖF Sonuçları İçin Tıklayın

Güz Dönemi Ara Sınavı 14 – 15 Aralık 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Ocak 2014
Bahar Dönemi Ara Sınavı 19 – 20 Nisan 2014 ( Sonradan değiştirildi)
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 07 – 08 Haziran 2014

AÖF sonuçları 2013 AÖF ara sınav sonuçları AÖF vize sonucu 2013 AÖF ara sınav sonucu tıkla öğren

Posta Adresi :

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yunusemre Kampusü, 26470 ESKİŞEHİR

Telefon :

(0 222) 335 05 81/2776

Faks :

(0 222) 320 07 58

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.