2012 Kasko Hesaplama

Kasko Hesaplama 2012 , 2012 Yeni En Uygun İndirimli En Ucuz Kasko Fiyatları 2012 , Kasko Hesaplaması 2012

Kasko sigortası mı yaptırmak istiyorsunuz. Bütün detaylar ve hesaplama bu sayfada .. Kasko sigortası fiyatları aracınıza, araç kasko değerine, kişisel özelliklerinize, poliçe teminatlarına ve sigorta şirketlerine göre çeşitlilik gösterir. Buraya tıklayarak açılacak formdaki bilgileri tam ve doğru bir şekilde doldurun. Formu eksiksiz doldurduğunuzda karşınıza başka hiçbir yerde bir arada bulamayacağınız en uygun kasko bedellerini ve teminatları gelecek. Şirketlerin size özel tekliflerin karşılaştırın ve size uygun olan sigorta şirketini belirleyin.

Trafik Kasko Hesaplama , 2012 Kasko Hesaplama , Kasko Nasıl Hesaplanır , Araç Kaskosu Hesaplama Aracı , 2012 Araba Kaskosu Hesaplama , Kaskolatma Bedelleri 2012

Kasko fiyat tekliflerini almak için araç ruhsatınızın ve sigorta poliçenizin yanınızda olduğundan emin olun!

FORMA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kasko nedir?

Kasko sigortası mal sigortalarının türlerinden biridir. Herhangi bir motorlu kara taşıtının sigortalının iradesi dışında hasara uğraması, yanması, çalınması v.b. durumlarda, sigortalıya tazminat ödenmesini sağlamak için yapılır.

Araç kasko sigortası karşı araçtaki hasarı değil, sigortalıya ait araçtaki hasarı teminat altına alır. Kasko sigortasının amacı, sigorta ettirene ait motorlu aracın uğrayacağı zararları tazmin etmektir.

Araç Kasko Sigortası Nedir?

Kasko sigortası, aracınızın belli risklerin oluşmasına olaşabilecek zararları finansal olarak güvence altına alınmasıdır.

Kasko Sigortası Kapsamı

Kasko isteğe bağlı bir sigorta türüdür. Aracın yanması, çalınması gibi standart teminatlar dışında sigortalının talebi doğrultusunda ek teminatlar ile sigorta kapsamı genişletilebilir. Poliçede aksi belirtilmediği sürece kasko sadece Türkiye sınırları içinde geçerlidir.

Kasko nasıl hesaplanır?

Kasko hesaplama, kasko sigortasına ihtiyaç duyan herkesin ilk ihtiyacıdır. Kasko sigortası alınmadan önce; kasko hesaplaması nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir, doğru hesaplama yöntemi nedir ve en uygun kasko sigortasını nasıl alırım sorularına cevap aranır.

Araç kasko sigortası primleri hesaplanırken yani kasko hesaplaması yapılırken sigorta şirketlerinin kullandığını farklı metotlar bulunmaktadır. Her şirketin kasko hesaplama yönteminde aynı zamanda farklı değişkenler de bulunmaktadır. Kasko hesaplamasında kullanılan değişkenlerin bir kısmı araç ile ilgili iken bir kısmı aracın ruhsat sahibi ile ilgili olmaktadır.

derszamani.net – 2012

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.