TEOG Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

teog tercih sonuçları ile ilgili görsel sonucu

teog tercih sonuçları ile ilgili görsel sonucu

LGS Sınavına giren öğrencilerin heyecanı henüz son bulmuş değil. Tüm aşamaları atlatan öğrenciler şimdi ise sonuçların açıklanmasını bekliyor. Zorlu bir süreçten geçen ve oldukça stres olan öğrencilerin tek hayali istedikleri liseye yerleşebilmek. Bu nedenle hem öğrenciler hem de veliler LGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Tüm öğrenciler, tercih sonuçlarının kendisi için en iyisi olmasını diliyor. Peki LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından bu konu ile ilgili bilgilendirme yapıldı mı? Bu ve bunun gibi bazı sorulara ait cevapları bulmanız amacı ile hazırlamış olduğumuz bu yazı içerisinde, sizlere LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak kısaca bilgi vereceğiz.

LGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair ÖSYM tarafından beklenen açıklama yapılmış bulunuyor. Öğrencilerin merakla beklediği o sorunun cevabı 11 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor. Öğrenciler için bu zorlu sürecin en iyi şekilde sonuçlanması umut ediliyor. Tercih sonuçlarına günler kala öğrencilerin heyecanı daha da artmaya başlıyor. Her öğrenci aldığı puan ve sıralama ile gitmek istediği okulların puan ve sıralaması arasında bir kıyaslama yaparak tercihlerini gerçekleştirdi. Fakat okulların puan ve sıralamasında her yıl bir değişiklik söz konusu olabildiği için öğrenciler oldukça endişe duyuyor.

LGS yerleştirme sonuçlarını, öğrenciler http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ ve https://e-okul.meb.gov.tr/ adreslerinden öğrenecekler. Öğrencilerin sınav sonuçları öğrenebilmesi için bu sitelerden birine T.C. kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yapması gerekiyor.

 

LGS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak Adlı Yazımız Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Kısmından Bize Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.